Robottechnológia és Robotos Automatizáció

Miért fontos az ipari robotizáció?

Az ipari robotizáció jelentős előnyöket kínál a modern vállalkozások számára. A robotizáció lehetővé teszi a termelési folyamatok automatizálását, ami növeli a hatékonyságot, csökkenti a hibák számát és javítja a termékek minőségét. Ezen túlmenően a robotok alkalmazása csökkenti a munkaerőköltségeket és növeli a termelékenységet, miközben biztonságosabb munkakörnyezetet teremt a dolgozók számára. A jövőbe való befektetésként az ipari robotizáció segít versenyképessé tenni a vállalatokat a globális piacon, és felkészíti őket a technológiai fejlődés következő lépéseire.

Robotos automatizációs megoldások:

Robotos palettázás

A robotos palettázás javítja a termékek raklapozási folyamatát, gyorsabbá és pontosabbá téve azt. Speciálisan kialakított megfogó egységekkel biztosítjuk, hogy a robotok különböző tárgyakat képesek legyenek biztonságosan és hatékonyan kezelni.

Pick and Place (Pakoló robotok)

A Pick and Place robotok automatizálják az anyagok mozgatását, csomagolását és szortírozását. Ezek a robotok sokoldalúan alkalmazhatók, és nagy szabadságot biztosítanak a gyártási folyamatok tervezésében.

Robotos gépkiszolgálás

A robotos gépkiszolgálás során a robotok automatizálják a gépek betöltését és kirakodását, növelve a termelékenységet és csökkentve a leállási időket. Univerzális megfogófejek és automatikus fejcserék biztosítják a különböző termékek kezelését.

Robotos hegesztés, forrasztás

A robotos hegesztés vagy forrasztó megoldásaink nagy pontosságot és ismételhetőséget nyújtanak, javítva a termékek minőségét. Széles körű tapasztalatunkkal és innovatív megoldásainkkal különféle iparágakban nyújtunk megbízható szolgáltatásokat.

Kollaboratív robottechnológia

Az általunk kínált kollaboratív robotok lehetővé teszik, hogy emberek és robotok biztonságosan dolgozzanak együtt. Ezek a robotok kiváltják a nehéz, monoton munkát, míg az emberek a komplexebb feladatokra koncentrálhatnak. Kollaboratív megfogó egységekkel és egyedi megoldásokkal növeljük a hatékonyságot és a biztonságot a gyártási folyamatokban.

Egyedi robot megfogók tervezése

Egyedi robot megfogók tervezése révén biztosítjuk, hogy a robotok pontosan az adott feladathoz igazodjanak. Minden megfogót a specifikus munkafolyamatokhoz tervezünk, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot érjük el. Ez magában foglalja a különféle megfogási technológiák tesztelését is, hogy a legjobb megoldást nyújthassuk ügyfeleink számára.

Előnyeink:

  • Tervezés és Tanácsadás: Egyedi megoldások kidolgozása az ipari igények alapján.
  • Robotrendszerek Integrációja: Ipari vagy kollaboratív robotkarok integrálása új és már meglévő rendszerekbe.
  • Karbantartás és Támogatás: Igény szerint rendszeres karbantartás és technikai támogatás a folyamatos működés érdekében.
  • Képzés és Oktatás: Alkalmazottak oktatása a robotos rendszerek használatáról és karbantartásáról.
  • Rugalmasság: Testreszabott megoldások, amelyek megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.
  • Innováció: Legújabb technológiák és trendek alkalmazása az automatizációban.
  • Megbízhatóság: Tapasztalt szakembereink biztosítják a projektek sikeres és időben történő kivitelezését.
dobot-robotics-palettázó-rendszerabb-robot-1024x689cr-weldingDobot-CR-10 with DH robotics gripper
dobot-logo-500px
abb-logo-500px

Amiben Önnek is segíthetünk... Tervezés, fejlesztés, és innováció a robotika és automatizálás világában.

Az Innomation Hungary Kft. készen áll arra, hogy segítse vállalatát a legmodernebb automatizálási technológiák alkalmazásában. Legyen szó új gépek automatizálási fejlesztéséről, vagy akár meglévő gépek és manipulátorok, mint például palettázók, dobozzárók, fóliázók, doboznyitók, konvejor rendszerek teljes vezérléscseréjéről, Siemens, Omron vagy Kinco rendszerekre. Ezen felül, vállaljuk új és meglévő ipari robotok - mint például Dobot, ABB, Yaskawa, Kuka, Fanuc - rendszerbe integrálását, programjainak módosítását és új igényeknek megfelelő beállítását, így biztosítva vállalatának folyamatos és hatékony működését.

KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT

Vegye fel a kapcsolatot ha az Ön cégének is szüksége lenne Ipari automatizálásra vagy folyamatfejlesztésre. Valósítsuk meg az Ön projektjét is!