Ipari folyamatfejlesztés

A Folyamatos Fejlődés és Innováció Útja

Az INNOMATION Hungary Kft. elkötelezett amellett, hogy ügyfelei ipari folyamatait a lehető legmagasabb szintre emelje. Tisztában vagyunk azzal, hogy a folyamatok minősége közvetlenül befolyásolja cégünk és ügyfeleink sikereit. Ezért szüntelenül arra törekszünk, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket maximálisan kihasználva, a legjobbat hozzuk ki a folyamatokból. Ezen folyamatok sokrétűsége és fontossága kiemelt figyelmet érdemel, hiszen ezek határozzák meg a termékek minőségét és a határidőre történő gyártást.

Az Ipar 4.0 Szellemisége

A világunk gyors változása miatt sok vállalatnak az alapoktól kell újragondolnia folyamatait, és érdemes ezt az Ipar 4.0 szellemiségében megtenni. A folyamatfejlesztés során minden tényezőt alaposan megvizsgálunk, legyen szó gépekről, emberekről, anyagokról vagy módszerekről. Ebben a 4M (Machine, Man, Material, Method) modell szolgáltat alapot a vizsgálathoz, amely során partnereinkkel közösen elemezzük a jelenlegi helyzetet, és javaslatokat teszünk a fejlesztésre.

Potenciális Fejlődési Lehetőségek Felkutatása

Ezek a vizsgálatok világosan feltárják a potenciális fejlődési lehetőségeket, legyen szó emberi erőforrásokról vagy gépekről. Fókuszunk a gépek rendszerbe kötésén van, hogy a termelési adatok automatikusan bekerüljenek a vállalatirányítási rendszerbe, valamint a gépek egymással is kommunikáljanak. Különösen fontos ez a konvejorokkal és szállítópályákkal ellátott területeken, ahol a logisztikai rendszerek kapacitásának pontos kimutatására szimulációs szoftvereket alkalmazunk.

SPC: A Meghibásodások és Selejt Gyártásának Előrejelzése

Robosztus, meglévő gyártási folyamatok és gyártósorok esetében az SPC (Statistical Process Control) alkalmazása lehet érdemes. Az SPC segítségével előre jelezhetőek a gépek vagy részegységek meghibásodásai, valamint a normál működéstől való eltérések, megakadályozva ezzel a selejt termelést.

Az INNOMATION Hungary Kft. meggyőződése, hogy a folyamatok fejlesztésére fordított idő, erőfeszítés és pénz mindig megtérül.

INNOMATION-ipari-folyamatfejlesztés-3

Amiben Önnek is segíthetünk..

Cégünk készen áll arra, hogy segítse Önt ipari folyamatainak fejlesztésében és modernizálásában. Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, vagy konkrét igényei vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy megvitassák a lehetséges megoldásokat, és személyre szabott, hatékony stratégiákat dolgozzanak ki az Ön vállalata számára. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együttműködésünkkel elérhesse vállalati céljait.

KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT

Vegye fel a kapcsolatot ha az Ön cégének is szüksége lenne Ipari automatizálásra vagy folyamatfejlesztésre. Valósítsuk meg az Ön projektjét is!