Ipari Automatizálás és Robotika

Munkáink során Siemens S7 vezérlők teljes palettáját megismertük és használtuk (legyen ez S7-300, 400, 1200, 1500 és F-es Safety vezérlő).
Cégünk támogatja az Ipar 4.0 irányelvét, így igyekszünk mindent Ethernet alapokra ültetni, ezáltal munkáink tervezési fázisánál elsődleges szempont, hogy a kiválasztott eszközök Profinet képesek legyenek, így egyéb iparban használt rendszerekkel könnyebb, egyszerűbb az adatok cseréje.

Másik nagy szempontunk hogy egy vezérlő lássa el az alap logikai műveleteket és lássa el a gépbiztonsági feladatokat is egyaránt, így nincs szükség safety mágneskapcsolóra, nincs szükség egyéb kommunikációra az ajtók és vészstop-ok átadására a PLC-nek kijeleztetéshez és felesleges vezetékelésre hajtás és safety PLC között, mivel Profineten Siemens hajtás és Safety PLC közös használatával elég számunkra a Siemens által nyújtott Profsafe technológia ami tanúsított Ethernet alapú, PL (Performance Level) D és SIL(Safety Integrity Level) 2-be sorolható biztonsági szinten van. Ennek következtében már a szekrény építésénél elhagyhatóak bizonyos eszközök, és az elektromos tervezést is egyszerűsíti.

Ha nagyobb, több gépes rendszerben gondolkodunk a Profinet I-Device technológiai ismeretek is rendelkezésünkre állnak ezáltal képesek vagyunk két különálló Siemenses Safety PLC-vel rendelkező gép között hitelesített safety kommunikációt is létrehozni, ezáltal gépbiztonsági jeleket lehet kommunikálni két gép között.

Ha a folyamat, a hely szűke megköveteli az ipari robottechnika sem áll messze tőlünk. Dolgoztunk már Kuka, Fanuc és előszeretettel használtuk a Yaskawa ipari robotait.

Innomation-Ipari-automatizálás-robotika

Amiben Önnek is segíthetünk..

Vállaljuk meglévő gépek automatizálási fejlesztését, esetleg régi gépek, manipulátorok (palettázó, dobozzáró, fóliázó, doboznyitó, konvejor rendszerek, stb) teljes vezérlés cseréjét Siemens vezérlésre. Meglévő Robotok (Yaskawa, Kuka, Fanuc, stb) vagy egyéb siemens vezérléssel rendelkező rendszerek programmódosításait, új igényeknek megfelelő kialakítását (kiegészítő feladatokra való felkészítés, adatgyűjtés, ERP rendszerrel való kommunikáció).

Bármely automatizálási feladatról is legyen szó, az ország egész területén az első helyszíni konzultáció és felmérés teljesen költség és kötelezettségmentes. Így a megrendelővel együtt tudjuk kialakítani a legjobb megoldást az adott feladatra.

KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT

Vegye fel a kapcsolatot ha az Ön cégének is szüksége lenne Ipari automatizálásra vagy folyamatfejlesztésre. Valósítsuk meg az Ön projektjét is!