PLC Programozás

Az ipari folyamatokban a PLC vezérlés elengedhetetlen feladatot lát el. A PLC vezérlő lényegében a gép agya. Ebben tudunk minden definiálni, amit csak a gépnek tudnia kell. Az ipari forradalom óta nagyon sokat változtak a vezérlések, és ezeknek a kivitelezési módjai. Régebben egy gép vezérlése sokkal kötöttebb volt, és egy gépet átállítani egy másik feladatra elég nehézkesen lehetett, sok esetben nem is nagyon vállalkoztak erre. Ez a mai napig egy aktuális kérdés. Ugyanis ha egy célgépről beszélünk, akkor az egy feladatot tud ellátni nagy hatékonysággal, viszont aránylag nehezen állítható át egy másik feladatra. A gyorsan változó világban már olyan célgépeket igényel a piac, amit nagy rugalmassággal előzetesen definiált tevékenységi körön belül több feladatra is hatékonyan tudunk használni, átállítani. Az INNOMATION Hungary az ilyen megoldásokban a legjobb partner. Ezeknek az igényeknek egyik elengedhetetlen része a PLC vezérlés. A vezérlőben megírt program tartalmazza az utasításokat amelyeket a gépnek végre kell hajtania, és a feltételeket, amelyekkel ezeket végre is hajthatja. Viszont ha egy másik feladatot kell elvégeznie a gépnek, akkor ezt a programot lehet módosítani és (bizonyos esetekben) külön fizikai gépegység csere nélkül egy másik feladatra állítható át a gép.

A piacon jelenleg jelen lévő rengeteg PLC vezérlés közül mi több típus esetében is segítséget tudunk nyújtani. A Siemens és Omron vezérlések jellemzően a nagyobb gépeknél, nagyobb rendszereknél vannak jelen szinte minden iparágban. Ezek módosításában mi segítséget tudunk nyújtani (meglévő eredeti program esetében), vagy igény szerint új programot is tudunk írni az adott eszközre.

A kisebb egyszerűbb vezérlési feladatokra tökéletes választás lehet a feltörekvő kínai gyártó a Kinco. Emellett pedig az élelmiszer iparban nagy számban jelen lévő Delta PLC-kel is tudunk kapcsolatot létesíteni, és programozni.

 

PLC vezérlő panel - innomationplc-vezerlo-innomation-plc-programozas

Amiben Önnek is segíthetünk..

Amennyiben a fent említett vezérlések egyikével van szerelve az ön által használt gép is, akkor keressen minket bizalommal felmerülő kérdései kapcsán. Valamint ha a gép működésében szeretne csupán fejlesztést végrehajtani, teljes vezérlést cserélni, akkor pedig kidolgozzuk önnek a legjobb megoldást, és igény szerint kivitelezzük is.

Általunk jól ismert PLC vezérlések:

KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT

Vegye fel a kapcsolatot ha az Ön cégének is szüksége lenne PLC programozás szolgáltatásunkra. Valósítsuk meg az Ön projektjét is! Az első konzultáció ingyenes.