Interim Projekt Management

Az iparban mindig is nagy szerepe volt a rugalmasságnak. Ez napjainkra csak még fontosabbá vált a cégek számára. Elvárás velük szemben, hogy minél hamarabb reagáljanak a vevők és a piac változásaira. Ez sok esetben új gyártó berendezések telepítésével, vagy területi átalakításokkal jár.

Az INNOMATION Hungary több éves projekt managementi tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

A termelő cégek termelésének átalakítása, új termék bevezetése és az ehhez kapcsolódó átalakítási, gépmozgatási, és koordinációs feladatok elvégzése hatékony és szakértői irányítást igényel. A cégeket a projekt legelejétől, a területi tervezés és költség tervek elkészítésétől kezdve tudjuk támogatni külsős partnerként (mind technikai oldalról, mind pedig projekt conrolling oldalról).

Ez több szempontból is előnyös tud lenni a cégek számára.

  • Nem kell egy plusz embert felvenni, betanítani foglalkoztatni csak azért, hogy mondjuk egy pár hónapos telepítési vagy átalakítási munka megfelelően legyen koordinálva. Mivel ezen a területen megfelelő tapasztalattal rendelkezünk, így szinte azonnal teljes hatékonysággal végezhető az együttműködés.
  • Teljes mértékig költségként jelentkezik a cégeknél, és nincs FTE növelő tényező.
  • Nagy fokú rugalmasságot ad a cégeknek munkaerő management tekintetében, hiszen akár napi díjas alapon, akár munkaóra alapon is megköthető az együttműködés annak fényében, hogy mekkora projektről van szó.
INNOMATION-project-management

KEZDJÜK EL A KÖZÖS MUNKÁT

Vegye fel a kapcsolatot ha az Ön cégének is szüksége lenne Interim Projekt Management szolgáltatásunkra. Valósítsuk meg az Ön projektjét is!